Γνωρίστε μας

Το νησί, το χρώμα του, οι μυρωδιές του, η θάλασσά του, η μαγεία του… Η συνάντηση, η απόφαση, η εμπιστοσύνη, τα χαμόγελα…

Ο χώρος, τα λουλούδια, το δειλινό, οι συγγενείς, οι φίλοι, η μουσική, ο χορός, οι γεύσεις, όλες οι αισθήσεις χορεύουν… η ευτυχία!

Τα όνειρά σας, όνειρά μας και το αποτέλεσμα μαγικό! Φαίνεται στα ευτυχισμένα πρόσωπα εκείνων που μας εμπιστεύθηκαν και στα ενθουσιώδη σχόλιά τους.  Αυτή είναι η υπόσχεσή μας, μια υπόσχεση που τηρούμε εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια.

Είναι η εμπειρία που κάνει τη διαφορά, η γνώση, μα πάνω απ΄όλα η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε… που δεν είναι άλλο από το να κάνουμε ανθρώπους ευτυχισμένους δημιουργώντας αναμνήσεις που θα αποτελούν σημείο αναφοράς για όλη τους τη ζωή.  Είναι η τέχνη του να κάνεις τη στιγμή να μείνει ζωντανή για πάντα μέσα τους.

Η διοργάνωση ξεχωριστών γάμων, πάρτυ και εκδηλώσεων είναι κάτι που απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, πολλή δουλειά και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. H Hydra Wedding Destination αναλαμβάνει τη διοργάνωση οποιουδήποτε σημαντικού γεγονότος βήμα – βήμα, με επαγγελματισμό, μεράκι, συνέπεια, πολύ κέφι, φαντασία και δημιουργικότητα. Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις οργάνωσης γάμου και εκδηλώσεων και φθάνουμε μέχρι εκεί που εσείς θέλετε να σας πάμε. Αναλαμβάνουμε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε αφήνοντάς εσάς να επικεντρωθείτε σε όσα είναι πραγματικά σημαντικά.

Κάθε εκδήλωση σκηνοθετείται σαν μια κινηματογραφική παραγωγή. Το σκηνικό υπάρχει και είναι το πιο ιδανικό…

Στη συνέχεια εμείς αναλαμβάνουμε την εύρεση ξενοδοχείων, το στολισμό της εκκλησίας, τη μεταφορά της νύφης, τη διακόσμηση και διαμόρφωση του χώρου, το catering, τη μουσική επιμέλεια, το φωτισμό, τη φωτογράφηση, τη μαγνητοσκόπηση, την υποδοχή, τις μεταφορές, την παρουσίαση επιλογών και προσφορών, τη δημιουργία budget, χρονοδιαγράμματος και λίστας καλεσμένων αλλά και το follow up όλων των παραγγελιών και των συνεργαζόμενων μελών.

Φυσικά και θα είμαστε εκεί την ημέρα του γάμου για να συντονίσουμε τους συνεργάτες και όλες τις διαδικασίες προκειμένου να είναι όλα άψογα οργανωμένα, ώστε να απολαύσετε με το μοναδικότερο τρόπο την πιο υπέροχη μέρα της ζωής σας!

Ελληνικα